Mobiele torenkraan

Bij Gheysens Kranen beschikken we over een ruim aanbod aan verschillende hijskranen, ook bekend als mobiele torenkranen, voor projecten in de bouwindustrie.

Neem contact met ons op om uw bouwproject op een efficiënte en professionele wijze te begeleiden en uit te voeren. We voorzien een geschikte hijskraan afhankelijk van het type project.

Contacteer ons

mobiele torenkraan

Huur een mobiele torenkraan voor uw project

Een mobiele torenkraan is een veelzijdige machine die een onmisbare rol vervult op een bouwwerf. Dankzij hun precisie en kracht maken ze complexe taken eenvoudiger, en zorgen ze voor een efficiënter verloop van het bouwproces.

Bij Gheysens Kranen hebben we een breed assortiment aan mobiele torenkranen met verschillende capaciteitsklasses. We voorzien een professionele begeleiding van A tot Z waarbij we steeds de geschikte kraan ter beschikking hebben voor uw project. De uitvoering van de hijsklus wordt geklaard door onze gecertificeerde kraanmachinisten.

Mobiele torenkranen

Een mobiele torenkraan biedt talloze voordelen voor projecten in tegenstelling tot de traditionele telescoopkranen. Een mobiele torenkraan kan eenvoudig naar verschillende locaties worden verplaatst, wat betekent dat het niet nodig is om te investeren in meerdere vaste kranen op verschillende bouwplaatsen. Dit zorgt voor een kostenbesparing en efficiëntere werkwijze.

Daarnaast is een mobiele torenkraan flexibel inzetbaar voor diverse doeleinden. Zo kan het gebruikt worden voor het tillen van zwembaden, het plaatsen van zonnepanelen en het verplaatsen van werfmateriaal. Dit zorgt voor een grotere productiviteit en versnelling van bouwprocessen.

Al onze mobiele torenkranen zijn uitgerust met afstandsbediening en camera’s.

Contacteer ons

Gheysens Kranen: uw professionele partner

Geen enkele hijsklus is hetzelfde. Wij kennen onze kranen en de noden van aannemers en bouwprojecten als geen ander, en zijn dus steeds in staat om de geschikte kraan te koppelen aan uw project.

Onze gecertificeerde kraanmachinisten zitten reeds jaren in het vak en brengen elke klus tot een succesvol einde.

Werfadres

Uitvoeringsdatum

Bestand
Maximaal 5 bestanden.
4 MB limiet.
Toegestane types: jpg png pdf.
An estimate of the weight that needed to be replaced/removed.