Industriële verhuizing

Bent u op zoek naar een ​partner​ voor uw ​industriële verhuis​? Ongeacht of het nu gaat over een ​fabrieksverhuis​, een interne verhuizing van ​machines​ of een complete productielijn​: bij Gheysens bent u aan het juiste adres.

Maar dat is niet alles. Met de ​nodige veiligheidsvoorschriften​ onder de arm, helpen wij u bij het demonteren, verplaatsen en opnieuw monteren van uw machines.

Gheysens: uw partner bij industriële verhuizingen

Een industriële verhuizing is een intensieve klus die u niet aan eender wie wilt overlaten. Het is een uitdaging waar ​kracht en precisie​ hand in hand moeten gaan. Zware machines moeten met de uiterst grote zorg behandeld en verplaatst worden. En dit moet uiteraard allemaal correct gebeuren. Een ​betrouwbare​ en ​ervaren partne​r is hier dan ook een must.

Bij Gheysens zit je goed: ons ​ervaren team ​zorgt ervoor dat u industriële verhuis tot in de puntjes ​gepland​ en ​georganiseerd​ is, selecteert de juiste materialen voor de verhandeling van uw machines en zet ervaren en gemotiveerde medewerkers aan het werk.

Doe beroep op onze ​expertises​:

  • Demonteren en monteren van machines
  • Optakelen en aftakelen
  • Installeren en opzetten
  • Veilig transport
  • Het verplaatsen van een productielijn

Gheysens regelt het allemaal: wij bieden u een ​garantie​ voor een industriële verhuis van ​A tot Z​. We bekommeren ons om het demonteren en monteren van machines en een veilige transportatie zodat u in ​no time​ opnieuw operationeel bent.

Vraag een offerte aan

Industriële verhuis I Gheysens

Een industriële verhuis op maat

De (de)montage van een machine of het verplaatsen van een installatie of volledige productielijn moet correct gebeuren ​op maat van uw bedrijf en noden​. Als uw partner in de industriële verhuis zorgen we voor een perfecte ​oplossing​ op maat.

Wij brengen de omgeving en machines in kaart en analyseren alle nodige aspecten om een vlotte industriële verhuis te garanderen. Dat is een ​belofte​.

industriële verhuis | Gheysens kranen

Gheysens in actie

Ontdek hier hoe wij elke industriële verhuis vakkundig en met grote zorg aan pakken.

Efficiëntie en innovatie voorop

Een complete fabriek of een productielijn verhuizen is niet niks. Een volledige productielijn en/of waardevolle machines moeten in alle ​veiligheid​ gedemonteerd worden en opnieuw geïnstalleerd worden. Daarbovenop wilt u natuurlijk zo ​snel​ mogelijk weer ​aan de slag​ met de operationele kant van de business. Dankzij onze ​expertise​ is dit bij Gheysens een​ fluitje van een cent​.

Wij werken met de meest innoverende en moderne materialen en machines zodat wij u ​kwalitatief hoogstaande ​diensten​ kunnen leveren.
Denk maar aan onze compact- en minikranen, pick & carry kranen met non-marking banden voor een interne verhandeling, heftrucks, hefportalen en takels... Ons vakmanschap​ stelt ons in staat om uw industriële verhuis ​efficiënt​ en met ​oog voor detail ​tot een goed einde te brengen. We ​garanderen​ een ​uitvoering binnen de afgesproken timing​ zodat uw productieproces zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

Doe beroep op onze expertise

Industriële verhuis - rigger bij Gheysenskranen

Veiligheidsgarantie

Elk bedrijf heeft een eigen ​veiligheidspolicy​ en ​productieomgeving​. Ook uw bedrijf. Om dit te waarborgen én de veiligheid van ons personeel en de toegepaste oplossingen zijn wij sinds 2000 in het bezit van het ​VCA* certificaat. Dankzij dit certificaat tonen we aan dat we als bedrijf voldoen aan de huidige eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.