Uitzonderlijk vervoer

Je hebt een buitenmaats grote lading die vervoerd moet worden of bent op zoek naar een flexibele partner voor eenvoudig of specifiek transport over de weg? Dan ben je bij Gheysens aan het juiste adres!

Wij brengen elke logistieke uitdaging tot een goed einde en verzorgen je transport van A tot Z. In onze allesomvattende service bieden wij naast het vakkundig laden en lossen van de lading ook advies rond uitzonderlijk transport, mogelijkheden voor de opslag en overslag van je lading en regelen wij de vergunningen en de begeleiding die nodig zijn tijdens het transport. Zo hoef je hiervoor niets zelf te regelen

Divers transportmaterieel

Een breed gamma aan onder andere diepladers, vrachtwagens met laadkraancombinaties, uitschuiftrailers en begeleidingsvoertuigen worden bij Gheysens ingeschakeld voor het transport van grote of ondeelbare ladingen. Dankzij onze grote diversiteit aan transportmaterieel bieden we steeds de meest geschikte oplossing aan in functie van de te transporteren lading.

Ontdek hieronder een greep uit ons wagenpark.

  • Kraanwagens

  • Semi-diepladers

  • Extra lage of ketelbed diepladers

  • Uitschuifbare opleggers

Uitzonderlijk vervoer I Gheysens

Sterk planningsteam

Bij elk uitzonderlijk vervoer is een nauwkeurige planning een must. Ons planningsteam gaat op voorhand aan de slag met het nauwgezet plannen en uitstippelen van de route zodat we kunnen garanderen dat onze gecertificeerde chauffeurs je lading tijdig én op een veilige manier op de bestemming afleveren. 

Extra transportservice

Om een allesomvattende service aan te bieden staan wij naast het uitzonderlijk vervoer ook zelf in voor de begeleiding en het regelen van de nodige vergunningen. Indien gewenst kunnen wij ook instaan voor de logistiek met opslag en overslag van je lading.

Begeleiding van uitzonderlijk vervoer

Om te verzekeren dat je lading veilig en efficiënt op de eindbestemming aankomt zorgen wij ervoor dat deze tijdens het transport zelf op een professionele manier begeleid wordt.

Vergunningen voor uitzonderlijk vervoer

Uitzonderlijk lang of breed transport mag niet zomaar de weg op, daarvoor is een vergunning vereist. Wij regelen alle nodige vergunningen zodat de volledige route van A tot Z reglementair kan afgelegd worden.

Opslag en overslag van de lading

Kan je lading nog niet meteen op de eindbestemming terecht? Geen probleem, wij zorgen voor de opslag en overslag van je goederen.