Uitzonderlijk vervoer

Bent u op zoek naar een transportbedrijf gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer? Gheysens is uw flexibele partner voor een volledige service, van A tot Z. Of het nu gaat over een eenvoudig transport of een specifiek transport: bij Gheysens bent u aan het juiste adres.

Elke logistieke uitdaging brengen wij tot een goed einde. In onze allesomvattende service bieden wij naast het vakkundig laden en lossen van de lading ook advies rond uitzonderlijk transport, mogelijkheden voor de opslag en overslag van uw lading en regelen wij de vergunningen en de begeleiding die nodig zijn tijdens het transport. Zo hoeft u hiervoor niets zelf te regelen.

Contacteer ons

Voor elk uitzonderlijk transport

Met een breed gamma aan diepladers, vrachtwagens met laadkraancombinaties, uitschuiftrailers en begeleidingsvoertuigen bieden wij u de meest geschikte oplossing aan om uw transport tot een goed einde te brengen.

Dankzij dit uitgebreid wagenpark en ons gespecialiseerd vakmanschap kunnen wij u een vlotte en veilige afhandeling garanderen.

Om een allesomvattende service aan te bieden staan wij naast het uitzonderlijk vervoer ook zelf in voor de begeleiding en het regelen van de nodige vergunningen. Indien gewenst kunnen wij ook instaan voor de logistiek met opslag en overslag van uw lading.

Ontdek hieronder een greep uit ons wagenpark.

  • Kraanwagens

  • Semi-diepladers

  • Extra lage of ketelbed diepladers

  • Uitschuifbare opleggers

Uitzonderlijk vervoer I Gheysens

Sterk planningsteam

Bij elk uitzonderlijk vervoer is een nauwkeurige planning een must. Ons planningsteam gaat op voorhand aan de slag met het nauwgezet plannen en uitstippelen van de route zodat we kunnen garanderen dat onze gecertificeerde chauffeurs uw lading tijdig én op een veilige manier op de bestemming afleveren. 

Op deze manier kunnen we u garanderen dat onze gecertificeerde chauffeurs je lading tijdig én op een veilige manier op de bestemming afleveren.

Contacteer ons planningsteam

Vergunningen voor uw uitzonderlijk vervoer

Een uitzonderlijk vervoer of een breed transport mag niet zomaar de weg op. Daarvoor is een vergunning een vereiste. Om er zeker van te zijn dat uw lading tijdig en vlot zijn bestemming bereikt, zorgen wij voor alle nodige vergunningen. Zo kan de volledige route reglementair afgelegd worden.

Uitzonderlijk vervoer door Gheysens

Opslag en overslag van de lading

Kan uw lading nog niet meteen op de eindbestemming terecht? Geen probleem, wij zorgen voor de opslag en overslag van uw goederen.

Begeleiding van uitzonderlijk vervoer

Om te verzekeren dat uw lading veilig en efficiënt op de eindbestemming aankomt zorgen wij ervoor dat deze tijdens het transport zelf op een professionele manier begeleid wordt.