Expert sinds 1956

Sinds 1956 staat familiebedrijf Gheysens garant voor kwaliteit, service en persoonlijk klantencontact. De drijvende kracht achter ons groeiend succes zijn onze ervaren experten in kraanverhuur, uitzonderlijk vervoer, industriële verhuis en kunsttransport. 

Over ons | Gheysens

Alles onder één dak

Gheysens is gestart als bedrijf gespecialiseerd in fabrieksafbraak en schrootverwerking. Sinds de start in 1956 is onze aandacht ondertussen volledig verschoven naar kraanverhuur, uitzonderlijk vervoer, industriële verhuis en kunsttransport

Kraanverhuur

We zijn expert in het hijsen van objecten die door hun gewicht of omvang niet manueel verplaatst kunnen worden. Voor elke situatie kunnen we steeds de geschikte kraan aanbieden. 

 

Uitzonderlijk vervoer

Voor een snelle, veilige en efficiënte oplossing voor vervoer over de weg bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij vervoeren de grootste voorwerpen die via de weg kunnen reizen.

 

Industriële verhuis

Ook uw bedrijfsverhuis, relocatie of nieuwe installatie pakken we vakkundig en met grote zorg aan. We zorgen ervoor dat uw machines, installaties of productielijnen snel en efficiënt verhuisd worden zodat u in no-time terug operationeel bent. 

 

Kunsttransport

Kunsttransport vraagt een zorgvuldige aanpak, speciale verhandelingsmaterialen en onze volledige toewijding. Elk waardevol object verhuizen we met het grootste respect naar de plek waar het het best tot z’n recht komt.

Onze kernwaarden

Modern wagenpark

Dankzij ons uitgebreid en actueel aanbod van mobiele kranen, vrachtwagens, en speciaal verhandelingsmateriaal kunnen we steeds het geschikte voertuig voor uw project aanbieden. 

 

Professioneel team achter het stuur

Via opleidingen en doorgedreven teamwork houdt Gheysens zijn jarenlange ervaring levendig en up-to-date.
Een sterk team van ervaren medewerkers zal voor elke opdracht de juiste inschatting maken om u snel en veilig te helpen. Met veel respect en flexibiliteit voor uw planning, garanderen onze opgeleide en gecertificeerde medewerkers een professionele aanpak van elke klus.

Oplossingen op maat voor elke sector

Zowel eenvoudige als complexe projecten krijgen bij ons een oplossing op maat, ongeacht de sector waarin de opdracht plaatsvindt (bouw, industrie, haven, voeding, spoorwegen, windmolens, berging, montage, …).

 

Aandacht voor milieu en veiligheid

Sinds 2000 zijn we in het bezit van een VCA* certificaat waardoor we ons als bedrijf engageren om te voldoen aan alle huidige eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.