Telescoopkraan

Bij Gheysens kranen beschikken we over een ruim aanbod aan telescoopkranen uit verschillende klasses. Het is bij ons mogelijk om een mobiele telescoopkraan te huren vanaf klasse 2 ton tot 450 ton. Afhankelijk van het type project - want élke klus is anders - bieden wij de geschikte telescoopkraan aan.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw hijswerk? Bij Gheysens Kranen kunt u terecht voor het inzetten van een telescoopkraan. Neem contact met ons op om onze telescoopkraan te huren.

Contacteer ons

Telescoopkraan bij Gheysens Kranen

Telescoopkraan huren

Bij Gheysens Kranen is het mogelijk om een telescoopkraan in te zetten voor uw bouwproject. Onze doorwinterde en gecertificeerde kraanmachinisten brengen de klus gegarandeerd tot een succesvol einde. Op basis van het type project combineren we de juiste machines & lengtes voor efficiënt en veilig hijswerk.

Neem contact met ons op en we bezorgen u graag een gepersonaliseerde prijsofferte.

Ontmoet onze telescoopkraan 450t

  • heeft een uitschuifbare giek die gaat tot 81 meter hoog
  • bereikt een hoogte van maar liefst 135 meter en bereik van 98 meter
  • klasse 450 ton

Kom meer te weten over onze telescoopkraan - 450t

Mobiele telescoopkraan

Onze telescoopkraan is mobiel en daarom geschikt voor uiteenlopende opdrachten: het verplaatsen van een brug, molen, bouwelementen, ... Onze telescoopkranen zijn uitgerust met een hydraulische uitschuifbare mast, waardoor deze de benodigde flexibiliteit bieden voor allerhande hijsklussen, zoals:

  • hijsen van bouwelementen (denk aan vloerdelen, funderingsplaten, …)
  • industriële machineverhuizingen
  • hijsen van zware stalen constructies
  • hijsen en plaatsen van betonnen constructies

Gebruik maken van onze mobiele telescoopkranen?

Contacteer ons

Telescoopkraan Gheysens Kranen

Gecertificeerde kraanmachinisten

Onze gecertificeerde kraanmachinisten kunnen, dankzij een 360° zicht vanuit de cabine, absolute veiligheid garanderen. Het ervaren team van Gheysens brengt met de nodige respect en flexibiliteit uw project tot een succesvol en geslaagd einde.

Als kraanmachinist aan de slag met onze telescoopkraan?

Bekijk onze openstaande vacatures!