Kraanverhuur

Gheysens is jouw specialist in kraanverhuur. Net zoals jij stelt Gheysens hoge eisen voor je hijswerk. Met ruim 60 jaar ervaring in kraanverhuur, een uitgebreid en modern wagenpark en gecertificeerde medewerkers, kan je voor elk type opdracht rekenen op een professionele afhandeling en de meest economische, efficiënte en veilige oplossing.

Kraanverhuur I Gheysens

Een kraan voor elk uitdagend hijswerk

Gheysens is expert in het hijsen en transporteren van objecten die door hun gewicht of omvang niet manueel verplaatst kunnen worden. Ons kranenpark bevat uiteenlopende kranen die het hijsen en transporteren van eender welk object mogelijk maakt.

Afhankelijk van het te verplaatsen object, helpen onze medewerkers je bij de zoektocht naar de geschikte kraan. Een sterk planningsteam zorgt ervoor dat we voor élk object, hoe groot of volumineus ook, een gepaste kraan kunnen matchen. Ook voor kleine en compacte opdrachten ben je bij Gheysens kraanverhuur aan het juiste adres.

Onze vloot is divers en biedt uiteenlopende kranen aan om telkens een oplossing op maat te garanderen.

Vraag nu een offerte aan

Actueel kranenpark van hoog niveau

Dankzij ons uitgebreid en actueel aanbod van mobiele kranen kunnen we steeds de geschikte kraan voor jouw hijswerken aanbieden. Onze kranen zijn zowel geschikt voor gebruik buiten als binnenin gebouwen en worden in de meest uiteenlopende sectoren ingezet.

Ontdek hieronder een greep uit ons wagenpark.

  • Mobiele AT-kranen of telescoopkranen

  • Mobiele torenkranen

  • Rups telescoopkranen

  • Pick & carry elektrische kranen met non-marking banden

  • Minikranen diesel of elektrisch

  • Truck-kranen

Kraanverhuur I Gheysens

Gecertificeerde medewerkers

Je kan steeds rekenen op een sterk team van ervaren medewerkers die voor elke hijsopdracht de juiste inschatting maken om je snel en veilig te helpen. Indien de opdracht dit vereist, worden hijsplannen en veiligheidsdossiers opgesteld waardoor we de opdracht in de meest  voorbereide omstandigheden kunnen uitvoeren. 

Met veel respect en flexibiliteit voor jouw planning, garanderen onze opgeleide en gecertificeerde medewerkers een professionele aanpak van elke hijsklus.