Kraanverhuur

Gheysens stelt hoge eisen voor je hijswerk. Met ruim 60 jaar ervaring in kraanverhuur, een uitgebreid en modern wagenpark en gecertificeerde medewerkers, kan je voor elk type opdracht rekenen op een professionele afhandeling en de meest economische, efficiënte en veilige oplossing.

Kraanverhuur I Gheysens

Uitdagende hijswerken

Gheysens is expert in het hijsen en transporteren van objecten die door hun gewicht of omvang niet manueel verplaatst kunnen worden. 
Afhankelijk van het te verplaatsen object, helpen onze medewerkers je bij de zoektocht naar een geschikte kraan. Een sterk planningsteam zorgt ervoor dat we voor élk hijsprobleem steeds de gepaste oplossing kunnen bieden.

Actueel wagenpark van hoog niveau

Dankzij ons uitgebreid en actueel aanbod van mobiele kranen kunnen we steeds de geschikte kraan voor jouw hijswerken aanbieden. Onze kranen zijn zowel geschikt voor gebruik buiten als binnenin gebouwen en worden in de meest uiteenlopende sectoren ingezet.
Ontdek hieronder een greep uit ons wagenpark.

  • Mobiele AT-kranen of telescoopkranen

  • Mobiele torenkranen

  • Rups telescoopkranen

  • Pick & carry elektrische kranen met non-marking banden

  • Minikranen diesel of elektrisch

  • Truck-kranen

Kraanverhuur I Gheysens

Gecertificeerde medewerkers

Je kan steeds rekenen op een sterk team van ervaren medewerkers die voor elke hijsopdracht de juiste inschatting maken om je snel en veilig te helpen. Indien de opdracht dit vereist, worden hijsplannen en veiligheidsdossiers opgesteld waardoor we de opdracht in de meest  voorbereide omstandigheden kunnen uitvoeren. 

Met veel respect en flexibiliteit voor jouw planning, garanderen onze opgeleide en gecertificeerde medewerkers een professionele aanpak van elke hijsklus.