Kraanverhuur

Gheysens Kranen is uw specialist in kraanverhuur. Met ruim 60 jaar ervaring in kraanverhuur zijn onze diensten geschikt voor zowel kleine als grote bouwprojecten. Ons uitgebreid en modern wagenpark en gecertificeerde medewerkers garanderen een succesvolle hijsklus. U kunt steeds rekenen op een economische, efficiënte en veilige oplossing.

Contacteer ons

Kraanverhuur I Gheysens

Een kraan voor elk uitdagend hijswerk

Gheysens Kranen is expert in het hijsen en transporteren van objecten die door hun gewicht of omvang niet manueel verplaatst kunnen worden. Onze vloot is divers en omvat uiteenlopende kranen, zodat we altijd een oplossing op maat kunnen garanderen.

Élk object, hoe groot of volumineus ook: wij kunnen er de geschikte kraan bij matchen. Ook voor kleine en compacte opdrachten bent u bij Gheysens Kranen aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan

Actueel kranenpark van hoog niveau

Dankzij ons uitgebreid en actueel aanbod van mobiele kranen kunnen we steeds de geschikte kraan voor uw hijswerken aanbieden. Onze kranen zijn zowel geschikt voor gebruik binnen en buiten, en worden in de meest uiteenlopende sectoren ingezet.

Ontdek hieronder een greep uit ons wagenpark:

Een truck-kraan is een telescoopkraan op een vrachtwagenchassis en één van de weinige telescoopkranen die gebruik mag maken van de openbare snelwegen. Een handige en onmisbare kraan voor snelle of verder afgelegen interventies.

Ontdek onze mobiele kranen

Kraanverhuur I Gheysens

Gecertificeerde medewerkers

U kunt steeds rekenen op ons sterk team van ervaren medewerkers die voor elke hijsopdracht de juiste inschatting maken. Indien de opdracht dit vereist, worden hijsplannen en veiligheidsdossiers opgesteld waardoor we de opdracht in de meest voorbereide omstandigheden kunnen uitvoeren.

Met de nodige flexibiliteit en respect voor uw planning garanderen onze opgeleide en gecertificeerde medewerkers een professionele aanpak van elke hijsklus.

Bij ons komen werken? Bekijk de openstaande vacatures

Drie generaties bemannen Gheysens Kranen

Meer dan 60 jaar kraanverhuur

Met onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij u adviseren over de juiste kraan en de bijbehorende apparatuur voor uw project. Onze kraanmachinisten hebben reeds veel projecten succesvol uitgevoerd, waardoor zij perfect kunnen inspelen op de unieke eigenschappen en noden van een bouwproject.

Onze kranen zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om zo de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het huren van een kraan, dan bent u bij ons aan het juiste adres.