Veiligheid en certificaten

Sinds 2000 is Gheysens in het bezit van het VCA* certificaat. De veiligheid van ons personeel, de toegepaste oplossingen én uiteraard jullie eigendom, zijn hierdoor gewaarborgd.

VCA* certificaat

In 2000 behaalden we het VCA* certificaat. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Dankzij dit certificaat kunnen we aantonen dat we als bedrijf voldoen aan de huidige eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Je kan er als opdrachtgever van uit gaan dat we tijdens de uitvoering van de werken de nodige preventiemaatregelen in acht nemen zodat de risico’s voor alle medewerkers ter plaatse minimaal zijn. 

Bekijk hier het certificaat (pdf)

Ons engagement op vlak van veiligheid

Opleidingen

Alle medewerkers binnen Gheysens engageren zich voor ons veiligheids-, gezondheids-, en milieubeleid en genieten op regelmatige basis van toegepaste opleidingen voor kraanbestuurders en speciaal transportpersoneel.

Modern machinepark

We garanderen een professionele aanpak van elke opdracht door het investeren in de meest innovatieve en recent technologische kranen en transportmiddelen. Regelmatige materiaalkeuringen zorgen ervoor dat ons materiaal in topconditie wordt onderhouden.