Autolaadkraan of vrachtwagenkraan

Een autolaadkraan is een kraan die gemonteerd is op een vrachtwagen. Hierdoor kan de vrachtwagen op eigen houtje zichzelf laden. De autolaadkraan bestaat uit een vrachtwagen met een knikarm dat zichzelf kan uitschuiven en opvouwen, met nog steeds voldoende ruimte in de laadbak om goederen te vervoeren. Al onze kraanwagens worden met afstandsbesturing bediend. Voor speciale projecten kan een 2e knikarm (een fly-jib) aan de hoofdarm bevestigd worden om zo een groter bereik te hebben bij montages.

Neem contact met ons op om uw project op een efficiënte en professionele wijze te begeleiden en uit te voeren. We voorzien een geschikte kraan afhankelijk van het type project.

Contacteer ons

Maak gebruik van onze autolaadkraan

Een autolaadkraan is een handig instrument op eender welk bouwproject. Deze type kraan maakt het mogelijk om op locatie snel en eenvoudig zaken te heffen, te verplaatsen en te vervoeren.

Om een project zo efficiënt mogelijk te maken, kan de vrachtwagenkraan een goede aanvulling zijn op een bouwproject. Ze zijn flexibel, snel ter plaatse en mobiel.

Vrachtwagenkraan of autolaadkraan bij Gheysens Kranen

Onze vrachtwagenkraan huren?

Geen enkele hijsklus is hetzelfde. Wij kennen onze kranen en de noden van aannemers en bouwprojecten als geen ander, en zijn dus steeds in staat om de geschikte kraan te koppelen aan uw project. Indien een autolaadkraan een goede aanvulling voor uw project vormt, hebben we een ruim assortiment autolaadkranen in verschillende klasses aanwezig.

Onze gecertificeerde kraanmachinisten zitten reeds jaren in het vak en brengen elke klus tot een succesvol einde.