Industriële verhuis

Gheysens pakt je industriële verhuis vakkundig en met grote zorg aan. Ongeacht of je een partner zoekt voor:

  • een fabrieks verhuis;
  • de interne verplaatsing van een machine of installatie;
  • het verplaatsen van een productielijn,

eén ding is zeker, je zoekt een partner met knowhow, die van aanpakken weet. Dan ben je bij Gheysens alvast aan het juiste adres.
Wij zorgen ervoor dat je machines, installaties of productielijnen snel en zorgvuldig verhuisd worden zodat je in no-time terug operationeel bent. 

Industriële verhuis = intensieve klus met oog voor detail

Een industriële verhuis is een intensieve klus die je niet aan eender wie wil overlaten. Het is een uitdaging waar kracht en precisie hand in hand moeten gaan, waar zware machines met uiterst grote zorg behandeld en verplaatst moeten worden. 

Ons ervaren team zorgt ervoor dat je industriële verhuis tot in de puntjes gepland en georganiseerd is, selecteert de juiste materialen voor de verhandeling van je machines en zet ervaren en gemotiveerde medewerkers aan het werk.

Industriële verhuis I Gheysens

Maatwerk op de eerste plaats

Ongeacht of het gaat om het verhuizen van een volledige fabriek, het intern verplaatsen van een machine en of het verplaatsen van een volledige productielijn, zowel eenvoudige als complexe projecten krijgen bij ons een oplossing op maat

Ons aangepast materiaal zoals onze compact- en minikranen, pick & carry kranen met non-marking banden voor interne verhandeling, heftrucks, hefportalen en takels, ...  stellen onze vakmensen in staat om je industriële verhuis efficiënt en met oog voor detail tot een goed einde te brengen. We garanderen een uitvoering binnen de afgesproken timing zodat je productieproces zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

industriële verhuis | Gheysens kranen

Gheysens in actie

Ontdek hier hoe wij elke industriële verhuis vakkundig en met grote zorg aan pakken.